Web Analytics Made Easy - Statcounter

جراحی زیبایی بینی در حال حاضر به عنوان یکی از اولویت های زندگی اشخاص به ویژه جوانان به شمار می آید.

جراحی زیبایی بینی در حال حاضر به عنوان یکی از اولویت های زندگی اشخاص به ویژه جوانان به شمار می آید. اگرچه این عمل فقط در 2 الی 3 ساعت انجام می شود ولی نتیجه نهایی آن تا آخر عمر با شما همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید از داروهای بعد از عمل بینی و نحوه مصرف آنها مطلع باشید. کدام دارو منجر به افزایش سرعت بهبودی و بهتر شدن نتیجه عمل می گردد؟ پس از جراحی بینی از مصرف کدام داروها باید اجتناب کرد؟ پس از جراحی بینی داروهای تجویز شده را باید چگونه مصرف کنیم؟ چه داروهایی ورم بینی را کاهش می دهند؟ در این مطلب می خواهیم به تمام سوالات ذکر شده به صورت جامع و دقیق پاسخ دهیم. به علاوه داروهایی را معرفی می کنیم که بسیاری از پزشکان آنها را تجویز می کنند و پس از جراحی بینی خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 مهمترین نکات مصرف داروهای بعد از جراحی بینی

حال قصد داریم نکاتی را ذکر کنیم که مورد توجه قرار دادن آنها قبل از مصرف داروهای پس از عمل اهمیت بسیار بالایی دارد. یکی از اصلی ترین و مهمترین نکات این است که از مصرف خودسرانه داروها اجتناب نمایید. شما باید داروهایی را مصرف نمایید که پزشک یا جراح بینی برایتان تجویز کرده است. یکی دیگر از نکاتی که باید آن درنظر داشته باشید انجام دادن آزمایشات پیش از جراحی بینی می باشد.

در صورتی که به بیماری حساسیتی یا خاصی مبتلا هستید حتما آن را با پزشک خود در میان بگذارید. چرا که این موضوع در تجویز داروهایتان به طور مستقیم اثر می گذارد. آخرین نکته این است که از داروها مطابق چیزهایی که دیگران توصیه می کنند استفاده نکنید. به دلیل اینکه شرایط بدنی و واکنش بدنی هر شخص در مقابل دارو یکسان نیست.

 آشنایی با بیشترین داروهای مورد استفاده پس از جراحی بینی

اگر قصد دارید عمل بینی انجام دهید بهتر است داروهایی که پس از جراحی بینی خیلی زیاد مصرف می شوند را بشناسید. به طور معمول پس از اینکه 6 الی 8 ساعت از انجام جراحی بینی سپری شد مصرف داروها آغاز می گردد. به طور کلی می توان گفت که آنتی بیوتیک ها، قرص های مسکن، قرص پردنیزولون، قرص های سرماخوردگی، قطره بینی، سرم شستشوی بینی، قرص آناهیل، قرص ویتامین ث و پمادها از جمله داروهایی هستند که پس از جراحی بینی پزشک آنها را تجویز می کند. یکی از مهمترین نکاتی که باید درنظر گرفته شود این است که داروهای تجویز شده توسط یک جراح بینی امکان دارد با داروهایی که پزشکان دیگر تجویز می کنند متفاوت باشد. به همین جهت توصیه می شود که حتما با توجه به دستور جراح بینی خود از داروها استفاده کنید. در بخش بعدی هر کدام از داروهای مذکور را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم.

 نحوه مصرف آنتی بیوتیک ها پس از جراحی بینی

به طور عمومی پزشک یا جراح بینی آنتی بیوتیک ها را تجویز می کند تا با مصرف آنها از بروز عفونت جلوگیری شود. کپسول آموکسی سیلین 500 به عنوان یکی از متداول ترین آنتی بیوتیک ها به شمار می آید که نحوه مصرف آن یک عدد هر 8 ساعت یک بار می باشد.

 در صورت لزوم چگونه از داروهای مسکن و داروهای سرماخوردگی استفاده کنیم ؟

قرص های مسکن و قرص های سرماخوردگی داروهایی هستند که بعد از عمل بینی توسط جراح تجویز می شوند. لازم به ذکر است که این قرص ها پس از غذا مصرف می شوند تا میزان درد و تورم کاهش پیدا کند. از قرص های مسکن که تعداد زیادی از پزشکان و جراحان آنها را تجویز می کنند می توان به قرص ژلوفن و ناپروکسن اشاره کرد. قرص های سرماخوردگی مثل استامینوفن نیز به منظور کاهش دادن عطسه و آب ریزش از بینی مورد استفاده قرار می گیرند. به طور معمول جراحان تا 3 روز پس از بیرون آوردن پانسمان درون بینی توصیه می کنند که قرص های سرماخوردگی مصرف شوند.

 نحوه استفاده از قطره بینی

پزشک قطره های بینی را تجویز می کند تا از خونریزی احتمالی پس از جراحی بینی جلوگیری کند. قطره فینل افرین یکی از مشهورترین قطره ها می باشد که از آن باید به مدت 3 الی 4 روز پس از عمل هر 8 ساعت استفاده کرد.

 استفاده از سرم شستشوی بینی

پس از اینکه پانسمان بینی توسط پزشک برداشته شد به مدت یک ماه باید حداقل روزی 2 مرتبه شستشو دادن بینی را با استفاده از سرم انجام داد.

 قرص آناهیل

قرص آناهیل نیز یکی دیگر از قرص های پس از جراحی بینی است که آن را با استفاده از ماده ای به نام بروملین که در آناناس وجود دارد ساخته اند. بروملین ورم بینی و کبودی های پس از عمل بینی را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

 قرص پردنیزولون

عوارض داروهای کورتون دار از قبیل قرص پردنیزولون بسیار زیاد می باشد و به هیچ عنوان نباید آنها را مصرف کرد. قرص های کورتون دار را تنها زمانی مصرف کنید که پزشک آن را برای شما تجویز کرده باشد.

 مزایای قرص ویتامین C و دلیل مصرف آن پس از عمل چیست ؟

قرص جوشان ویتامین ث یکی دیگر از قرص هایی می باشد که پزشک یا جراح پس از عمل زیبایی بینی آن را تجویز می کند. مصرف این قرص ویتامین باعث می شود تا بینی به بهترین شکل ممکن ترمیم یابد.

 پس از عمل بینی چگونه از پمادها جهت بهبود سریع تر استفاده کنیم ؟

پمادها از دیگر داروهایی هستند که باید آن را مورد بررسی قرار دهیم. برای اینکه جای زخم و بخیه های بینی کاهش و بهبود پیدا کنند مصرف پماد و کرم های ترمیمی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. پماد تتراسیکلین و پماد زینک اکسید جزء کاربردی ترین و مهمترین پمادها محسوب می شوند. پماد تتراسیکلین برای درون بینی و پماد زینک اکسید نیز جهت بخیه های موجود بر روی پوست به کار می رود.

 مراقبت های پس از عمل زیبایی بینی

تا زمانی که پزشک زمان حمام کردن پس از جراحی بینی را مشخص نکرده است باید از دوش گرفتن اجتناب کنید. حداقل به مدت یک روز بعد از عمل باید در اطراف بینی و زیر چشم خود کمپرس سرد قرار دهید تا میزات تورم و کبودی کمتر شود. تا 24 ساعت باید مایعات و غذاهای نرم را مصرف کنید و هرگز از غذاهایی که سفت بوده و به جویدن نیاز دارند مانند هویج و سیب استفاده نکنید.

یکی دیگر از مراقبت های بعد از عمل بینی این است که در روزهای اول با هواپیما به مسافرت نروید. از عطسه و سرفه کردن با دهان باز اجتناب نمایید، زیرا به بینی فشار وارد می شود. از فین کردن باید پرهیز کرده و هیچ گونه فشاری به بینی وارد نشود. در غیر این صورت بینی دچار خونریزی خواهد شد.

در هفته های اول نباید زیاد صحبت کنید و یا بخندید. از آنجایی که خوردن نمک باعث افزایش تورم می شود به همین جهت نباید آن را مصرف کنید. فراموش نکنید که در زمان استراحت و خوابین چند بالش زیر سرتان قرار دهید. استفاده کردن از مسواک نرم یکی دیگر از نکات مراقبت های بعد از جراحی زیبایی بینی می باشد. تا چند هفته اول نباید سر خود را پایین انداخته و وسایل سنگین را بلند کرد. همچنین نباید فعالیت های شدید ورزشی را انجام دهید. لازم به ذکر است که به مدت 2 ماه نمی توانید از عینک طبی یا آفتابی استفاده کنید.

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جراحی بینی زیبایی سرماخوردگی قرص های مسکن ویتامین قرص های سرماخوردگی پس از جراحی بینی آنتی بیوتیک ها زیبایی بینی عمل بینی یکی دیگر بعد از عمل جراح بینی پس از عمل باید آن مصرف آن قرص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)

عصر ایران - دونگ کوای یک گیاه سنتی چینی است که از آن برای اهداف دارویی استفاده می شود. این گیاه می تواند در درمان اختلالات قاعدگی و مشکلات زنان مفید باشد اما در ترکیب با یک سری داروهای خاص خطرناک است و باید احتیاطات مصرف در خصوص آن در نظر گرفته شود.

با استناد به مطالعه ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، دونگ کوای (Angelica sinensis) گیاهی چند ساله و بومی چین است که سابقه ای طولانی در طب سنتی چینی (TCM) دارد. پزشکان به دلیل کاربرد سنتی این گیاه برای حفظ سلامت زنان، گاهی اوقات از آن تحت عنوان «جینسنگ زنانه» یا «تونیک زنانه» نیز یاد می کنند.

گیاه مذکور حاوی فیتواستروژن هایی است که در واقع ترکیبات گیاهی با قابلیت تقلید نسبی اثرات استروژن در بدن به شمار می روند. این فعالیت استروژنی ممکن است به تنظیم عدم تعادل هورمونی در بانوان کمک کند، اما همچنان به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

فرآورده‌ های حاوی دونگ کوای معمولا شامل ریشه گیاه هستند که حاوی بالاترین غلظت ترکیبات فعال زیستی مسئول اثرات درمانی آن است. گفتنی است که این گیاه به صورت خشک شده از طریق عطاری ها قابل تهیه است.

دونگ کوای به درمان چه مشکلاتی کمک می کند؟

متخصصین TCM مصرف دونگ کوای را برای شرایط زیر توصیه می کنند:

- اختلالات قاعدگی: بانوان از دونگ کوای برای کاهش بی نظمی های قاعدگی، از جمله دوره های دردناک، خونریزی شدید و سیکل های نامنظم استفاده می کنند.

- علائم یائسگی: برخی از بانوان از مزایای دونگ کوای برای مدیریت علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و تغییرات خلقی بهره می برند. با این حال، شواهد علمی محدودی برای حمایت از این کاربرد وجود دارد.

- سندرم پیش از قاعدگی (PMS): این گیاه ممکن است به کاهش علائم PMS مانند حساسیت سینه ها و تغییرات خلقی کمک کند.

- باروری: برخی از افراد به صورت محلی از  دونگ کوای برای تقویت قدرت باروری استفاده می کنند.

- پشتیبانی از سیستم ایمنی: به گفته محققان دونگ کوای دارای خواص تقویت کنندگی سیستم ایمنی است.

- سلامت قلب و عروق: برخی از مطالعات قدیمی‌ نشان می‌ دهند که دونگ کوای ممکن است با بهبود گردش خون بر سلامت قلب و عروق تاثیر مثبت بگذارد.

- تسکین درد: مردم محلی از دونگ کوای برای تسکین درد از جمله سردرد و درد مفاصل استفاده می کنند.

- ضد التهاب: دونگ کوای حاوی ترکیباتی با خواص ضد التهابی ارزشمند است.

موارد احتیاط

افرادی که قصد مصرف دونگ کوای را دارند باید با پزشک متخصص و با داروساز خود مشورت کنند. در واقع وضعیت سلامت عمومی، داروهای مصرفی فعلی و مکمل ها در این افراد در نظر گرفته می شود.

در صورت استفاده از دونگ کوای، افراد باید اقدامات احتیاطی زیر را رعایت کنند:

- بارداری: دونگ کوای برای استفاده در دوران بارداری نامناسب است، زیرا ممکن است روی رحم تاثیر بگذارد. اگر کسی این گیاه را در 3 ماه اول بارداری مصرف کند، ممکن است به ناهنجاری های مادرزادی نیز منجر شود.

- اختلالات خونریزی دهنده: گیاه مورد نظر ممکن است روند لخته شدن خون را کند کند و خطر خونریزی و کبودی را در افراد مبتلا به اختلالات خونریزی دهنده افزایش دهد.

- شرایط حساس به استروژن: افراد مبتلا به شرایط حساس به هورمون، مانند سرطان سینه، سرطان تخمدان، آندومتریوز یا فیبروم های رحمی باید از مصرف دونگ کوای اجتناب کنند. این گیاه مانند استروژن عمل می کند و ممکن است بیماری های مذکور را تشدید کند.

- شیردهی: پزشکان هنوز مطمئن نیستند که آیا دونگ کوای در دوران شیردهی بی خطر است یا خیر. بنابراین بهتر است از مصرف این گیاه در دوران شیردهی خودداری شود.

- جراحی: افراد باید دو هفته قبل از جراحی برنامه ریزی شده مصرف دونگ کوای را متوقف کنند زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.

در مجموع استفاده طولانی مدت یا بیش از حد از دونگ کوای می تواند عوارض جانبی مختلفی ایجاد کند.

تداخلات

مصرف دونگ کوای به همراه برخی از داروها به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این گیاه و داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین، روند لخته شدن خون را کند می کند. بنابراین افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید دونگ کوای مصرف کنند.

علاوه بر این، مصرف دونگ کوای همراه با داروهای ضد انعقاد و ضد پلاکت، ممکن است خطر کبودی و خونریزی را افزایش دهد.

افراد باید از مصرف دونگ کوای در کنار مکمل هایی که فرآیند لخته شدن خون را به تاخیر می اندازند و کند می کنند نیز اجتناب کنند، مانند:

- زنجبیل

- سیر

- جینکو

- پاناکس جینسنگ

عوارض جانبی

عوارض جانبی گیاه دونگ کوای ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- حساسیت به نور

- حساسیت پوست به نور که باعث تغییر رنگ، خارش یا تورم می شود

- از دست دادن اشتها

- نفخ

- اسهال

- تب

- آروغ زدن

- افزایش فشار خون

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!

دیگر خبرها

  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون