Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبر ، آگاهی و عدم وسواس مهمترین فاکتورها برای افراد کاندید اعمال زیبایی

غلامرضا امیریان فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در گفت‌وگو با خبرنگا فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: پیشرفت‌هایی که امروزه در تمامی بخش‌های مختلف پزشکی اتفاق افتاده است در  جراحی‌های زیبایی هم‌ تاثیرگذار بوده است.

وی ادامه داد: در جراحی‌های زیبایی، علم و تکنیک جراحی نسبت به گذشته بسیار متفاوت شده است و این تغییرات باید در جراحی زیبایی هم تغییرات مثبت ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی تصریح کرد: در اعمال زیبایی‌، فاکتورهای زیادی تاثیرگذار است که افراد با آگاهی از این موارد باید کاندید اعمال جراحی شوند.

وی شایع‌ترین عمل جراحی زیبایی در ایران را جراحی بینی عنوان کرد و مهمترین فاکتور در جراحی زیبایی زمینه خود فرد دانست و گفت: در جراحی زیبایی بینی نوع پوست فرد بسیار با اهمیت است و افرادی که پوست مناسب داشته باشند و همچنین ترومای بینی نداشته باشند نتیجه بهتری پس از  جراحی بینی خواهند داشت.

وی تصریح کرد: اما متاسفانه در اکثر موارد خود بیمار از این موضوع اطلاع ندارد و انتظار دارد جراحی بینی خود را شبیه فرد دیگری ببیند که این امر توقع و انتظار به جایی نیست و در واقع بدن خود فرد در مرحله اول نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

امیریان اضافه کرد: موارد دیگر صبر و حوصله و تجربه‌ای است که جراح باید داشته باشد و وقت بیشتری برای جراحی بگذارد و با آگاهی و تجربه‌ای که دارد نتیجه جراحی را مطلوب کند.

وی خاطرنشان کرد: فرد باید به جراح اعتماد داشته باشد و کاملا به توصیه‌های جراح گوش دهد و چنانچه جراح یک عمل زیبایی را به صلاح ندانست انجام ندهد علاوه بر آن فردی که کاندید عمل زیبایی می‌شود باید در مرحله اول صبور باشد زیرا نتیجه جراحی زیبایی سریع نمایان نمی‌شود و زمان‌بر است. در ضمن انتظاری که فرد از نتیجه جراحی دارد باید معقول باشد و تمام فاکتورهای گفته شده را مدنظر قرار دهد.

امیریان اظهار کرد: فردی که دچار وسواس است نمی‌تواند کاندید مناسبی برای اعمال جراحی باشد و قطعا هم خود آسیب روحی می‌بیند و هم تنش‌هایی با جراح پیدا می‌کند.

این فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در پایان، گفت: عمل جراحی زیبایی مثل هرکار دیگری دارای عوارض تایید شده است و در تمام دنیا هم  وجود دارد در مورد عمل جراحی بینی ۲۵ درصد نیاز به عمل جراحی دوباره داشته باشد و عارضه دارد، بیمار باید با علم و آگاهی به این موضوع کاندید جراحی شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی زیبایی بینی صبور زمان بر وسواس مشکلات روحی عوارض جراحی زیبایی نتیجه جراحی جراحی بینی عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • بزرگان استان قزوین اجازه شایعه سازی برای مدیران را ندهند
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟